01:37Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldıÇanakkale'de Damyeri mevkisindeki ormanda saat 12.30 sıralarında yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangına, havadan ve karadan müdahale ediyor.
KÖY BOŞALTILDI
Çanakkale'de Damyeri mevkisindeki ormanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Çanakkale Valiliği, yangın bölgesinin yakınındaki Kayadere köyünün tedbir amacıyla boşaltıldığını duyurdu. Yangına, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 6 helikopter, 5 uçak ile havadan, 29 arazöz 13 su ikmal aracı 7 dozer ile karadan müdahale sürüyor.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Çanakkale Valiliği, Damyeri mevkisindeki yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İlimiz merkez Kayadere köyü civarında devam eden orman yangınına orman ekiplerimiz havadan ve karadan müdahale etmektedir. Damyeri mevki tedbir amaçlı boşaltılacak olup vatandaşlarımız Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda misafir edilecektir. Rüzgarın kuvvetli olması sebebiyle yangının büyüme riski olduğundan yangın mahalline yakın civardaki köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da teyakkuzda olmaları da önemlidir" denildi.
Ayrıca orman yangını nedeniyle Çanakkale-Çan yolu tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.
03:49Medeniyet Teknopark girişimcileri Fas’ta yatırım ve fırsatları yerinde inceledi
03:55Eşref Rüya'da 'Çido' akımı başladı
05:31İstanbul'da yılbaşı öncesi 'fahiş fiyat' denetimi
06:09Merkez Kariyer Uzmanları ve Denetim Elemanları Platformu sözcüsü Yüksel: Özlük hakları vaatleri yerine getirilmeli
04:36Taha Akgül: 2026 yılı Allah'ın izniyle daha başarılı bir yıl olacak
05:37DHA haber yapmıştı; görme engelli eşini iş yerine götüren kadının isteği gerçek oldu
09:47Ozan Akbaba ve Yüksel Aksu’dan ‘Bak Postacı Geliyor’ izleyicilerine film arasında sürpriz