05:17Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Axiom Space Üniversite İttifakı’na katıldıElmalı ilçesinde düzenlenen 'Tuning Festivali'nde bir araya gelen hız tutkunları, özel donanımlı araçlarla gösteri yaptı. Toptancı halindeki gösterileri izlemek isteyenler, dükkanların üzerindeki balkonlarda yerini aldı. Gösterileri izleyen onlarca kişinin bulunduğu balkon, ağırlıktan çöktü. Balkondakilerle balkonun altında gösteriyi izleyenler, yaralanmadı. Kısa süreli paniğin yaşandığı olayın ardından gösterilere devam edildi. Çökme anı ise seyircinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
ARAÇTA BAŞKAN İÇİNDEYKEN YANGIN
Drift tutkunlarını buluşturan festivalde ikinci kaza, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün bindiği otomobildeyken yaşandı. Drift yapılırken, otomobilden aniden yükselen alevlere, çevredekiler yangın tüpleriyle müdahale etti. Otomobil sürücüsü ile Başkan Öztürk, müdahalenin ardından araçtan çıkarıldı.
PLATFORM ÇÖKTÜ
Yangından kısa süre sonra da derece yapan drift sürücülerinin ödüllendirildiği tören gerçekleştirildi. Festivalin sonundaki ödül töreninde, kürsünün bulunduğu platformda çökme meydana geldi. Başkan Öztürk ve ödül verdiği sürücüler, zor anlar yaşadı. Kısa süreli panik yaşanırken, bu olayda da yaralanan olmadı. (DHA)
01:45Medicana Ataşehir Hastanesi’nde canlı beyin pili cerrahisi uluslararası katılımla gerçekleştirildi
03:47EFES-2026 Tatbikatı kapsamında iki çıkarma gemisi ile koya çıkarma yapıldı
02:58Okul müdürünün çocuk korosuyla söylediği şarkı milyonlarca izlendi
00:47Efes-2026 Tatbikatı'nda 'Meskun mahalde muharebe eğitimi'
00:35İran ordusu: Umman Denizi'nde 'Ocean Koi' adlı petrol tankerine el konuldu
01:05Bursa’dan Beyoğlu’na gelip eski kız arkadaşını silahla yaralayan şüpheli tutuklandı
05:03Kübra'dan geriye son doğum gününü kutladığı mutlu anlar kaldı