07:26Rabia Naz’ın babası: Süreç bizim için umutturKaza, 15.45 sıralarında TEM Otoyolu Avcılar-Haramidere Bağlantı yolu, Bahçeşehir istikametinde meydana geldi. Rıdvan Çelimli'nin kullandığı 34 EJU 257 plakalı hafifi ticari araç, arıza yapması nedeniyle şoförü tarafından emniyet şeridine park halinde bekleyen TIR'a arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Çelimli, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
"KAFASINDAN DARBE ALMIŞTI"
Kazaya karışan TIR'ın sahibi Ali Şahan, "Arabam rampayı çıkarken arıza yaptı, dörtlülerimi yaktım, gördüğünüz gibi en sağ şeride yanaştım. Arabanın hortumları patlamış. Daha sonra alttan kalkıp kapıyı açmak için arabaya yöneldiğim esnada, arkadan çok hızlı bir şekilde sağ taraftan makasa girdi. Benim aracıma arkadan vurdu. Sonra arkadaşa baktım kafasından darbe almıştı, ambulansı aradık itfaiye ekiplerini aradık vatandaşlar buradaydı. Olay bu şekilde gerçekleşti" diyerek yaşananları anlattı.
TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU
Kaza nedeniyle, TEM Otoyolu Avcılar-Haramidere Bağlantı yolu Bahçeşehir istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların olay yerinden çekilmesinin ardından trafik normale dönerken, kazada kafasından yaralanan Çelimlinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
08:20Zeynep, Kader'i seçti
08:03Pandemide evden yarıştı, şimdi uluslararası şampiyon
02:34Antalya Serbest Bölge'de ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 195
09:09Prof. Dr. Alaeddinoğlu: Van’daki barajlardaki doluluk oranının yüzde 100'e ulaşmasını bekliyoruz
05:27Evinin balkonunda başladığı filografi sanatını açtığı atölyesinde sürdürecek
01:48Muğla'nın 'hayalet köyü' dronla görüntülendi
04:47Milleyha, çocuklara ‘doğa okulu’