01:35Van'da kaçak avlanan 100 kilo canlı inci kefali tekrar suya bırakıldıKocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir galvaniz fabrikasının sahibi S.T., çalışanını yanına çağırdı. İşçi, elindeki kağıdı vereceği sırada ayağa kalkan S.T., bir anda sinirlenerek kağıtların bir kısmını yere attı. Kağıtların kalan kısmını işçinin yüzüne atan S.T., daha sonra bağırıp, hakaret etti. Olayın nedeni öğrenilemezken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından işçilerin şikayeti üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, olayla ilgili 2 müfettiş görevlendirdi.
Bu arada, geçen yıl aralık ayında aynı fabrikada işçilere kışlık kıyafet verilmediği gerekçesiyle iş bırakma eylemi de yapılmıştı.
02:48Hurdalıkta çıkan yangın bitişikteki binalara sıçradı
00:58Ataşehir'de tartıştığı sürücüye kendisini savcı olarak tanıtan şüpheliye soruşturma başlatıldı
01:25Yunus polislerinin trafikte Heimlich manevrası hayat kurtardı; müdahale anı kamerada
00:47Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada; 2 yaralı
01:25'Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’ tamamlandı
00:25Nesli tükenme tehlikesindeki Kafkas burunlu engerek görüntülendi
00:45'Buz yanığı' davasında kreş sahibi ile çalışanına adli para cezası