04:37Eyüpsultan'da İETT şoförünün tartıştığı bisikletliye çarpıp kaçtığı anlar kameradaOlay, Akşemsettin Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde yaşandı. İnternet hattı çalışması yapan taşeron firma personeli B.Ö., kazı yaptığı sırada doğal gaz borusuna zarar verdi.
Sızıntı yaşandığı sırada yoldan geçen B.Ç., sigara yakmak için çakmağını ateşleyince parlama meydana geldi. Parlama sonucu B.Ö. ve B.Ç.’nin kolları ile yüzlerinde yanıklar oluştu.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olay sonrası çıkan yangın, çevredeki vatandaşların cep telefonu ile kaydedildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, doğal gaz hattında kesinti yapılarak sızıntının giderilmesi için çalışma başlatıldı.
05:30Denize en yakın kayak merkezinde sezon açıldı; hedef 1 milyon ziyaretçi
01:05Küçükçekmece'de kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheliyi çevredekiler darbetti
06:09Hakkari'deki Mergabütan Kayak Merkezi'nde sezon açıldı
00:45 Kaba inşaatı bitiren işçilerden halaylı kutlama
03:22Fatih'te 2 katlı tarihi bina alev alev yandı
00:55Sadettin Saran Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi
00:22Balıkesir’de tarlaya düşen insansız hava aracı, Ankara'da inceleniyor