05:42Adana'da adadaki kaçak işletmelerin yıkımı için işlem başlatıldı, bazı kişiler direnip iş yerini yaktıİKBAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Dün, akşam saatlerinde Semih Çelik (19), Edirnekapı Surlarında, İkbal Uzuner'i parçalara bölerek öldürmüş daha sonra ise intihar etmişti. Kan donduran olayın ardından bugün İkbal Uzuner için Fatih Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazeye İkbal'in ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda kişi katıldı. Namazın ardından Uzuner'in cenazesi Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi. İkbal'in yakınları cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.
AYŞENUR'UN ANNESİ TABUTA SARILARAK AĞLADI
Eyüpsultan'da Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa'daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Öğlen namazının kılınmasının ardından Ayşenur'un cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ayşenur'un ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur Halil'in annesi güçlükle ayakta dururken anne kızının tabutuna sarılarak 'Ne oldu annem' diye ağladı. Ayşenur yakınları da gözyaşı döktü. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı'nda toprağa verildi.
11:52Pastrami sosyal medyada gündem oldu; taleplere yetişemiyor
03:27100 yıllık gelinlikler, 200 yıllık binada sergileniyor
07:29 3 yıldır çadırda yaşayan aile, yardım kampanyasıyla ev sahibi oldu
04:05Tarih dizilerinden etkilenen baba-kız, kursta ok atmayı öğreniyor
01:51Mersin'de nergisler erken açtı; boğumu 300 TL’ye satılıyor
03:50Avcılar’da yıkım sırasında dökülen beton parçaları yanındaki binaya zarar verdi
02:57Türkiye’nin en soğuk yerleşim yerlerinden Göle'nin ‘Buz adamı’