02:5235 yıl sonra üniversite hayalini gerçekleştirdi
Foça ilçesinde günün ilk saatlerinde sağanak etkili oldu. Yenifoça Fevzi Çakmak Mahallesi Şavklı ve Sıcak dereleri, yağışla birlikte oluşan sel nedeniyle taştı. Selle birlikte gelen moloz ve ağaç parçaları, bir süre önce ıslah çalışması yapılan dere yatağındaki künklü geçiş noktalarının tıkanmasına neden oldu. Taşkın sonucu cadde ve sokaklar ile alçak bahçeler suyla doldu, bazı evlerin giriş katları ve iş yerlerini su bastı. Koylarda ve Sazlıca mevkiinde de sel etkili oldu. Sazlıca'da sürücü Veysel Kerimoğlu, otomobilinde mahsur kaldı. Durumu ekiplere bildiren Kerimoğlu, kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Kerimoğlu'nun evini de bu bastı. Ekipler suyun tahliyesi için çalışma başlattı.
Öte yandan, sağanak nedeniyle derelerden denize akan çamurlu su, denizde renk değişimine neden oldu. Denizin rengi kahverengiye döndü.
İlçede şiddetli yağışın azaldığı, aralıklarla devam ettiği bildirildi. AFAD, itfaiye ve belediye ekiplerinin bölgede çalışmalarını sürüyor.
06:17Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı
08:38Babalarının öldürdüğü çocuklarının anısını yaşatmak için kitap yazdı
00:51Restoranda ölümlü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı
07:41Prof. Dr. Avcı: Depremde yapının kaderini zemini belirler
06:42Kanserle mücadele eden serebral palsili Nevim, şiirle hayata tutundu
01:04Pastanede alışveriş yapan kadının cep telefonunu çalan yankesici: Dayanamadım
01:28'Kargo şebekesi' çökertildi; 10 gözaltı