05:28Lösemili Çınar, kardeşinden yapılan ilik nakliyle hayata tutunduSabah saatlerinde Kadıköy Kozyatağı'nda toplanan 50 motosikletli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak üzere konvoy oluşturdu. Motosikletlerini Türk bayrakları ve balonlarla süsleyen sürücüler, Bursa'ya doğru yola çıktı. Eskihisar'dan feribotla Yalova, Çınarcık, Armutlu, Kurşunlu, Gemlik ve Orhangazi güzergahını kullanacak motosikletliler, akşam saatlerinde İstanbul'a dönerek yolculuklarını tamamlayacak.
"300 KİLOMETRELİK BİR PARKUR"
Grup adına konuşan Kemal Arıkan, "Bugün geleneksel sürüşümüz var. Yalova, Çınarcık, Armutlu, Gemlik'ten dönüp geri geleceğiz. Ve 19 Mayıs'ı da kutlamış olacağız hep birlikte. Her sene yaptığımız bir sürüş ama bu sene 19 Mayıs'a denk getirdik günün anlam ve önemi için. Tahminen 22.00-22.30 gibi İstanbul'da oluruz. 300 kilometrelik bir parkur. 50 motor katıldı. Daha da yoldan katılacaklar var. "dedi.
"BAYRAM COŞKUSU YAŞIYORUZ"
Etkinliğe katılan Sibel Bilir, "Atatürk 'Bütün ümidim gençliktedir.' demiş. Biz de elimizden geldiğinde yaşımız çok genç olmasa da genç diyelim elimizden geldiğince Atatürk'ün emanetini böyle coşkuyla kutlayarak ve daha önemlisi çalışarak, üreterek gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Güzel bir grubumuz var, toplanıyoruz. Bu tür etkinliklerde hep beraber turlar düzenliyoruz. Bayram coşkusu yaşıyoruz. Güzel bir şey. Cumhuriyetin verdiği imkanlarla bir kadın olarak bu ülkede yaşamak. Keyifli oluyor, bu tür etkinliklerle daha da pekişiyor. Coşkumuz, mutluluğumuz artıyor. " diye konuştu.
02:08Tarihi kent Safranbolu’da bayram yoğunluğu
03:15Donmak üzereyken bulduğu leyleği, 2,5 aylık bakım sonrası doğaya bıraktı
01:26İstanbul'da 5 ilçede uyuşturucu operasyonu: 9 kişi tutuklandı
03:21İran savaşı sonrası Türkiye'den Rusya'ya sebze ihracatı arttı
02:34Mini hayvanat bahçesinde yavru sevinci
09:17‘Kolon kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor’
00:41Millet Camii’nde Kadir Gecesi özel yayını