05:33Türk tarihi ve kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak için yapay zeka destekli metaverse oyun geliştirdiNevşehir'in Kapadokya bölgesinde bu sabah havalanan sıcak hava balonlarının sepetlerine, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türk bayrakları asıldı. Balonlar, yerli ve yabancı turistler bindikten sonra havalandı. Kapadokya semalarında, balonlar ile yaklaşık 1,5 saat Türk bayrağı dalgalandırıldı. Yüzlerce turist, sıcak hava balonlarının oluşturduğu manzarada fotoğraf çekildi. Balon pilotu Hakan Kaya, "Yaklaşık 13 yıldır uçuyorum. Her özel günde olduğu gibi 19 Mayıs'ta da bayraklarımızı asacağız. Atatürk'e, gençliğe bu bayramı hediye ettiği için teşekkür ediyoruz. Uçuş esnasında 4 bin kişi uçacak. Her zamanki gibi heyecanlıyız" dedi.
Balıkesir'den eşiyle birlikte gelen Yiğit Çakar, "Bu günde 19 Mayıs olması dolayısıyla Atatürk'ün bize armağan ettiği gençlik ve spor bayramında herkesin bayramını kutluyorum. Kapadokya'da güzellikler içinde balonla uçmayı tercih ettik" ifadelerini kullandı.
Şule Teke Çakar da, "Eşim, doğum günümde böyle bir sürpriz yaptı. Bu şekilde kutladığı için ona buradan teşekkür ediyorum. Bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutuluyoruz" diye konuştu.
08:04Kalyon Kültür’ün yeni sergisi ‘Güneşin Kıyısı’ sanatseverlerle buluştu
01:23Küçükçekmece'de yanan motosiklete marketin önündeki su bidonlarıyla müdahale kamerada
05:23Kızılot'ta caretta nöbeti
04:15Parkta, otogarda, hastane bahçesinde geceliyor; tek isteği huzurevine yerleşmek
06:27Şehit polis memurunun babası: Darbe girişiminden 10 gün önce şehit olacağı içine doğmuştu
06:33Trabzon'da Uzungöl semalarında yamaç paraşütü heyecanı
01:00Kırıkkale'de 1 kişinin öldüğü otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı