00:07Esenyurt'ta tartıştığı kişinin iş yerini kurşunlayan şüpheli tutuklandı
Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki ziyaretleri sırasında bakkal dükkanı işleten babasının yanında gördüğü, kirpik, kaş ve saçları dökülen Aysima İlengiz ile tanıştı. Başkan Çenet, Aysima ile sohbetinde, “Kızımız bu günleri de aşar, büyür, iyileşir ve eski günlerine döner. Ankara’da İstanbul’da ileri tedavisi varsa bunun araştırmasını yapalım ve tedavisi varsa en kısa zamanda yaptıralım” dedi. Başkan Çenet’in girişiminin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmetler birimi tarafından evinden alınan Aysima’nın kaşlarına, götürüldüğü güzellik merkezinde kalıcı makyajla microblading uygulanarak kaş yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine kaşları ile katılacak olmanın mutluluğunu yaşayan Aysima İlengiz, Başkan Çenet ve güzellik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
AYSİMA’NIN KAŞLARINI YAPILARAK MUTLU EDİLDİ
Aysima’nın saçları döküldüğü için kötü günler yaşadığını ifade eden güzellik merkezi sahibi Zeynep Demir, “Benim için büyük bir mutluluk oldu. Böyle bir güzel projede, iyilik içerisinde yer aldığım için çok mutluyum” dedi.
Çocuğunun 2 yaşından bu yana kaş ve saçlarının döküldüğünü söyleyen Meryem İlengiz ise “Yakın zamanda da saçlarına kavuşacak inşallah. Sonrasında doktor tedavisi için de bir araştırma içerisindeler. İnşallah tedavi sonrasında da daha iyi daha güzel günler bizi bekleyecek” diye konuştu.
‘SAÇI İÇİN DE UĞRAŞIYORLAR’
Kızı Aysima’nın okulda kaş ve saçları olmadığı için zor günler geçirdiğini ifade Meryem İlengiz, “Eve gelip bana benim üzülmememi istemediği için yansıtmamaya çalışıyordu ama kuzeni anlatıyordu. Çok içine kapandı evden çıkmamaya başlamıştı. 23 Nisan kutlamalarına yetiştirmek için çalıştılar. Çok şükür kaşlarına bugün kavuştu, çok da güzel oldu kızım. Çok mutluyuz. Saçı için de uğraşılıyor, inşallah saçlarına da kavuşur kızım” dedi.
02:5235 yıl sonra üniversite hayalini gerçekleştirdi
06:17Mert Hakan Yandaş hakkında tahliye kararı
08:38Babalarının öldürdüğü çocuklarının anısını yaşatmak için kitap yazdı
00:51Restoranda ölümlü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı
07:41Prof. Dr. Avcı: Depremde yapının kaderini zemini belirler
06:42Kanserle mücadele eden serebral palsili Nevim, şiirle hayata tutundu
01:04Pastanede alışveriş yapan kadının cep telefonunu çalan yankesici: Dayanamadım