00:17Denetimde ele geçirilen yavru makak maymunu koruma altına alındıBİR YANDA MÜZİK BİR YANDA GERİLİM
Yaz ekranına damgasını vuran Kuralsız Sokaklar’ın ilk durağı, Küba'nın güneyinde yer alan ada ülkesi Jamaika’ydı. Reggae, ska, mento ve ragga müzik türlerinin anavatanını keşfe çıkan Mert Öztürk, ekran karşısındakileri ülkenin sembol ismi, reggae efsanesi Bob Marley’in mahallesinde masalsı bir yolculuğa ortak etti. Programda, dünyanın en çok suikast işlenen ıssız ve tekinsiz sokaklarına ev sahipliği yapan ülkenin karanlık yüzü ise izleyicileri hayrete düşürdü.
TEZGÂHLARDA CANLI KOBRALAR
Kuralsızlığın kural olduğu sokaklardaki yolculuğun ikinci durağında izleyiciler kendilerini Güneydoğu Asya’nın güçlü ülkesi Endonezya'nın başkenti Cakarta’da buldu. Kobraların sokak aralarında tezgâhlarda satıldığı ve canlı canlı yenildiği anlar tüyleri diken diken etti. Korku filmi sahnelerini andıran sokaklara da girmeyi başaran Mert Öztürk’ün serüveni nefes kesti.
UKRAYNA’DA YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER
Kuralsız Sokaklar’ın son durağı, savaşın karanlık gölgesiyle boğuşan Ukrayna’ydı. Öztürk, Ukrayna turuna, insanlık tarihinin en korkunç felaketlerinden biri olan Çernobil’in bıraktığı acı izleri izleyiciyle buluşturdu. Kuralsız Sokaklar’da, felaket sonrası artık kullanılmayan kreşe ve lunaparka giden Öztürk’ün kamerası yürek burkan görüntüleri de kayda aldı.
Kanal D’nin televizyon dünyasına kazandırdığı Mert Öztürk’ün sunduğu Kuralsız Sokaklar, her pazar saat 20.00’de Kanal D’de.
01:19Beylikdüzü'nde park halindeki 3 araca çarptı; otomobilini bırakıp kaçtı
00:33Taksinin park halindeki otomobile çarpıp devrildiği kaza kamerada
01:03 Pendik'te otomobilde çıkan yangın, 3 katlı ahşap binaya sıçradı
04:32Şemdinli'deki Nehri Mağarası turizme kazandırılmayı bekliyor
03:49Başakşehir'de banka önündeki gasp girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı
01:10Pendik’te otomobilde çıkan yangın ahşap binaya sıçradı
04:08Mardin’de kavurma hazırlıkları, sazlı türkülü başladı