09:47Ozan Akbaba ve Yüksel Aksu’dan ‘Bak Postacı Geliyor’ izleyicilerine film arasında sürpriz'SAHA TARAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE'
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, yaptığı açıklamada, "Malatya-Yeşilyurt merkezli 5 büyüklüğünde yaşanan depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im memleketimizi ve ülkemizi, her türlü afetten korusun. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.
'HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK'
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ise "Malatya'mızda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şu ana kadar, bizlere ulaşan herhangi bir olumsuz durum an itibarıyla bulunmamaktadır. İtfaiye olarak süreci yakinen takip ediyoruz. Saha taramalarımız da devam etmektedir" açıklamasını yaptı.
01:47Sarıyer’de otomobil takla attı; mahsur kalan sürücüyü çevrededekiler kurtardı
00:16Beyazıt Öztürk’ün ‘sürprizi’ çok konuşuldu
01:33Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı 9’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor
00:35Meksika’da küçük uçak düştü: 7 ölü
05:05Semazenbaşı: Kafe, restoran gibi yerlerde sema edilmesini tasvip etmiyoruz
08:32ODTÜ'de 'Lefter' özel gösterimi gerçekleşti
08:26El ve ayaklarını kullanamıyor ama 16 yılda 20 kitabı çıktı