03:30TÜDKİYEB Başkanı Saldırıcıer: Küçükbaş hayvan sayımız 60,8 milyona ulaştıBeykoz 1908 ile Ayazağaspor dün saat 14.00’de oynanan Süper Amatör Lig 5. Grup 16. Haftası maçında karşı karşıya geldi. Maç, Beykoz 1908'in 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Maç sonunda Beykozlular galibiyet sevincini yaşarken, iki takımın oyuncuları arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgaya, tribünde takımlarına destek olan Beykozlu taraftarlar da sahaya inerek dahil oldu. Sahada görevli polislerin müdahalesiyle kavga son bulurken, çok sayıda oyuncu yaralandı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Ayazağaspor Kulübü oyuncuları, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yaşananlara tepki gösterdi. Futbolcular, “Böyle futbol yere batsın, kulüp ayırmaksızın caydırıcı ceza gelmedikçe, altı da üstü de düzelmez bu liglerin" diye isyan etti.
Geçen hafta da Bayrampaşa’da, Gaziosmanpaşaspor- Beykoz 1908 Spor arasında oynanan maçta, Gaziosmanpaşalı taraftarlar sahaya girip futbolculara saldırmış ve hakem maçı tatil etmişti.
06:29Kuraklığı önlemede 'su hasadı' yöntemi ile 2 kattan fazla başarı
01:42Doğduğu hastaneye doktor olarak atandı; meslektaşı babasıyla birlikte şifa dağıtıyor
05:34Bursa'da 'Binalarda Enerji Verimliliği ve Sıfır Atık Forumu' düzenlendi
05:52Rize’de sağanak, sel ve taşkınlara yol açtı
01:15Gaziosmanpaşa’da taciz iddiası sonrası çift darbedildi
07:46‘Yapay zeka geliştikçe siber güvenlik uzmanına ihtiyaç artıyor’
02:21Babasını darbeden kişiye tabancayla bacağından yaraladı; o anlar kamerada