00:20195 suç kaydı olan hırsızı güvenlik kameraları ele verdi; 2 şüpheli tutuklandıKentte internet altyapısı sağlayan firmaya çok sayıda kesinti şikayeti gelmesi üzerine, firma tarafından santrallerde çalışma başlatıldı. Şehrin çeşitli noktalarındaki panolar incelendiğinde, elektrik kesintisi anında devreye giren ve 7 gün 24 saat kesintisiz internet sağlayan akülerin yerinde olmadığı belirlendi. Firma yetkililerinin şikayetiyle harekete geçen polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde, 2 şüphelinin teknik servis personeli kıyafeti giyip, panolarda 'teknik bakım yapıyor' izlenimi vererek, santrallerdeki aküleri çaldığını tespit etti. Polis ekipleri tarafından santrallerin çevresinde önlem alındı.
SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Akü hırsızlığı için gelen şüpheliler Selim Çömlek ve Kadir Korkmaz yakalandı. 12 suç kaydı olan Çömlek ile 16 suç kaydı olan Korkmaz’ın, altyapı firmasının eski çalışanları olduğu ortaya çıktı. İşten ayrıldıktan sonra kıyafet ve santral anahtarlarını teslim etmeyen şüphelilerin, İstanbul'dan farklı zamanlarda kiraladıkları araçlarla Bursa'ya geldikleri tespit edildi.
40 internet santralindeki 400 aküyü çalan ve firmayı 1 milyon lira zarara uğratan şüpheliler, emniyetteki işlemlerini ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
02:55Bursa’da 5 boynuzlu kuzu, 30 bin liraya alıcısını bekliyor
03:28Kahraman 57’nci Alay Komutanının yazdığı mektup torununa miras kaldı
06:09Gaziantep’te fırtınanın hasar tespiti sürüyor; çatılardaki zarar dron kamerasında
06:02Karadeniz'de gördü, Van'da uyguladı; teleferik sistemi ile bahçesine 40 dakika yerine 40 saniyede ulaşıyor
01:59Ali Sürmeli, Eşref Rüya’da
04:57Otizmli oğlunun saldırgan davranışları çaresiz bıraktı
09:19Robotik cerrahi ve ‘İzle – gör’ yaklaşımı masaya yatırıldı