07:00Doktorların ‘yaşamaz’ dediği serebral palsili Kader: Hayatla resmen inatlaştımOlay Tuzla Yayla Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletle kuyumcuya gelen iki şüpheliden şapkalı ve cerrahi maskeli olanı içeri girdi. Soygun sırasında Ali Yıldırım isimli çalışanla tartışmaya başlayan şüpheli Yıldırım'a silahla ateş etti. Yıldırım ağır bir şekilde yaralanırken, saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarı çıktı. Saldırgan motosikletle dışarıda bekleyen diğer şüphelinin arkasına bindikten sonra olay yerinden kaçtı. Çevre esnafının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Yıldırım ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırganlar motosikletle kaçtı. Evli ve bir çocuk babası olan Ali Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürdüğü öğrenildi.
DEHŞET ANI KAMERADA
Öte yandan dehşet anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Silahlı kasklı saldırgan kuyumcuya girerek Yıldırım'a ateş ediyor.
Yıldırım, vücuduna isabet eden iki kurşunla ağır bir şekilde yaralanırken, saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarı çıktı. Saldırgan motosikletle dışarıda bekleyen diğer şüphelinin arkasına bindikten sonra olay yerinden hızla kaçtı.
05:31Bingöl Üniversitesi, 2 yılda dünya sıralamasında 2400’lerden 1200 bandına yükseldi
04:52Kazak doktor, Hakkari'de şifa dağıtıyor
01:25Kanal D'nin yeni dizisi Karakuyu’dan ilk görüntüler
06:58Okuduğu makaleden etkilendi, topraksız tarımla 15 bin safran yetiştirdi
06:13Giresunlu akademisyenlerden Türkiye’nin yeşil hidrojen stratejisine uluslararası katkı
05:34Bitlis’te karakovan balı hasadı başladı; rekolte beklentisi yüksek
00:08Sürücünün drift attığı otomobilin motosiklete çarptığı kaza kask kamerasında