05:50Motosiklet kazasında bacağını kaybeden Berk, protezle ayağa kalktıTuşba ilçesi saat 11.39’da 3.6 büyüklüğünde depremle sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) derinliğini 10,69 kilometre olarak saptadığı deprem, kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem kısa süreliği paniğe neden oldu.
Bu depremden 19 dakika sonra, saat 11.58’de ise bu kez Tuşba’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği ise 4,42 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntıyla birlikte bazı vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Depremlerde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
DEPREME ARACINDA YAKALANDI
Deprem sırasında aracında olduğunu belirten İbrahim Abi, "Çok şiddetliydi. O sırada araçtaydım, sallanınca dışarı çıktım. Baya korktum. Kenar mahallelerde daha çok hissedilmiş" dedi.
02:56Sarıkamış Kayak Merkezi’nde suni karlama sistemiyle kar üretimi başladı
02:09Sarıyer’de ruhsatsız oto tamirhanesi alev alev yandı
01:00Sinem Ünsal sanal medyada beğeni topladı
00:41Nesli tehlike altında olan vaşak, ağaçta görüntülendi
00:27Avustralya’da plajda silahlı saldırı: 12 ölü, 29 yaralı
00:25Kırmızı bülten, kırmızı difüzyon ve ulusal seviyede aranan 24 suçlu Türkiye'ye getirildi
03:15Rize’nin yüksekleri beyaza büründü