Geri Dön
İstanbul Trabzon Port'a 'Türkiye’nin en iyi işvereni' ödülü

Trabzon Port'a 'Türkiye’nin en iyi işvereni' ödülü

Trabzon Port'a 'Türkiye’nin en iyi işvereni' ödülü

Trabzon Port'a 'Türkiye’nin en iyi işvereni' ödülü

İSTANBUL, (DHA) - Çalışanlara özel yaptığı memnuniyet anketleriyle tanınan araştırma enstitüsü Great Place to Work’ün 'Türkiye’nin en iyi işverenleri' listesi açıklandı. Buna göre, Trabzon Port ikinci kez 'Türkiye'nin en iyi işvereni' seçildi. 55 şirket arasından zirveye oturduklarını söyleyen Trabzon Port Genel Müdürü Emin Bilgin, “Çalışanlarımızla büyümenin değerini biliyoruz” dedi.

Osmanlı İmparatorluğu’nun beş önemli limanından biri, tarihî İpek Yolu’nun denize açılan ayağı Trabzon Port, Great Place to Work tarafından düzenlenen törende 'Türkiye’nin en iyi işvereni' ödülünü aldı. Albayrak Grubu tarafından devralındıktan sonra yatırımların arttığı liman çalışanları ankette birçok beyanı yüzde 100 olarak işaretledi.

“BİRLİKTE BÜYÜMENİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ”

Kazanılan ödülü değerlendiren Trabzon Port Genel Müdürü Emin Bilgin, “Modernizasyonun, güvenilirliğin, ekip olmanın ve birlikte büyümenin değerini bilen; gerçek yatırımın insana olduğunun farkındalığıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz yolu bir kez daha GPTW ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızla olan bağımız, iş etiğine gösterdiğimiz saygımız ile geçtiğimiz yıl da Türkiye ve Avrupa’nın en iyi işvereni seçilmiştik. Bu yıl bir kez daha Türkiye’nin en iyisi olmaktan dolayı çok mutluyuz, ülkemizi ve şirketimizi tıpkı geçen yıl olduğunu gibi Avrupa’da da temsil etmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber