Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adele kısmen sağır kaldığını açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, yaşadığı kulak enfeksiyonu sebebiyle, duyma kaybı yaşadığını ve 'kısmen işitme engelli' olduğunu açıkladı.

ABONE OL
ABD, (DHA)

İngiliz şarkıcı Ünlü Adele, kulak enfeksiyonu nedeniyle yaşadığı zor dönemi anlattı. Adele, kulak enfeksiyonu nedeniyle ‘doğumdan daha kötü’ olarak nitelendirdiği bir ağrı yaşadığını belirterek, “Tedavisi çok zor nadir su bakterisi nedeniyle sol kulağım biraz sağır kaldı” dedi.

Yanlış ilaç tedavisi nedeniyle zor günler geçirdiğini aktaran Adele, "Kulak enfeksiyonum var ve oldukça korkunç durumdayım. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Başıma gelen en acı verici şey" ifadelerini kullandı.

Las Vegas'ta 'Weekends With Adele' adıyla turnesine devam eden Adele, konser serisini tamamladıktan sonra müziğe ara verecek.

Diğer Haberler

  1. AB Yüksek Temsilcisi Kallas: Rusya üzerindeki baskıyı hafifletmenin zamanı değil
  2. Arakçi’den ‘Netanyahu’ açıklaması: Aranan bir savaş suçlusu
  3. Özel donanımlı gemi ‘Optimus Prime’ KKTC'deki görevini tamamladı
  4. Rusya: Odessa Limanı'na askeri yük taşıyan kuru yük gemisini vurduk
  5. Pezeşkiyan: Bölgesel diplomasi toplantılardan ibaret olmamalı
  6. Güney Kore'de binanın tavanı çöktü: 38 yaralı
  7. Beyaz Saray'ın yeni sözcüsü belli oldu
  8. Trump: Çabalarım karşılığında 8 Nobel Barış Ödülü almalıydım
  9. Zelenskiy, Trump'ın Putin ile dizel anlaşmasına tepki gösterdi
  10. Trump, Rusya ile yaptıkları dizel anlaşması için Putin'e teşekkür etti

© Copyright 2026

DHA