Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akciğer ameliyatı geçiren Papa 14’üncü Leo taburcu edildi

Vatikan Devlet Başkanı ve Katolik Kilisesi'nin ruhani lideri Papa 14’üncü Leo, 13 Ekim'de akciğerindeki kitlenin alınması için geçirdiği ameliyatın ardından hastaneden taburcu edildi.

ABONE OL
VATİKAN, (DHA)

Vatikan Basın Ofisi, Roma'daki Gemelli Hastanesi'nde salı günü akciğerinden operasyon geçiren ve akciğer kanseri tanısı konulan Devlet Başkanı ve Katolik Kilisesi'nin ruhani lideri Papa 14’üncü Leo’nun sağlık durumuna ilişkin dün açıklamada bulundu. Açıklamada, “Bu sabah yapılan kan testleri, çekilen göğüs röntgenleri ve klinik durumunun değerlendirilmesi sonucunda Papa'nın taburcu edilmeye uygun olduğuna karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Papa’nın, geleneksel pazar duasını bugün her zaman olduğu gibi Vatikan'ın Aziz Petrus Meydanı'na bakan ofisinin penceresinden yapacağı bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: Askeri heyet 20 Ekim'de ABD'deki üçlü toplantıya katılacak
  2. Arakçi: Yedi günlük programı açıkladık, karar ABD'nin
  3. Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Halbusi ile görüştü
  4. Bakan Fidan, Haşdi Şabi Komisyonu Başkanı Fayyad ile bir araya geldi
  5. Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü
  6. Bakan Fidan, Irak Cumhurbaşkanı Amedi tarafından kabul edildi
  7. Dışişleri Bakanı Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile bir araya geldi
  8. Kenya'da 3'üncü Ebola vakası doğrulandı
  9. Bakan Fidan, İİT 52'nci Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı
  10. CENTCOM: İran'ın 25 milyar dolarlık petrol ihracatı engellendi

© Copyright 2026

DHA