Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Almanya'da bir doktor 15 hastayı öldürmekle suçlanıyor

Almanya'nın başkenti Berlin'de palyatif bakım merkezinde çalışan bir doktorun en az 15 hastayı öldürmekle suçlandığı bildirildi.

ABONE OL
ALMANYA, (DHA)

Alman medyasında çıkan haberlere göre, Berlin'de tutuklu 40 yaşındaki doktorun yapılan ek soruşturmalar kapsamında sanılandan daha fazla insanı öldürdüğünün tahmin edildiği belirtildi. Doktorun Ağustos 2024'ten bu yana tutuklu olduğu bildirildi. Adli tıp uzmanlarının mezarları açıp yaptıkları incelemeler sonucunda doktorun öldürdüğü kişi sayısının önce 8'e, ardından 10'a ve daha sonra da 15'e yükseldiği vurgulanan haberlerde, soruşturmanın devam ettiğinin ve bu sayının artabileceğinin altı çizildi. Hastalara 'tıbbi gerekçe olmadan, çeşitli ilaçlardan oluşan ölümcül bir karışım' enjekte edip öldürmekle suçlanan doktorun bazı olaylarda cinayetleri örtbas etmek için yangın çıkardığı ileri sürülüyor.

Doktorun bir bakım hizmeti veren şirkette çalışırken Eylül 2021'den Temmuz 2024'e kadar yaşları 25 ila 94 olan 15 kişiyi öldürdüğü iddia ediliyor.

Diğer Haberler

  1. Bakan Bolat, Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Eto’o ile görüştü
  2. BAE'de engellenen füzenin parçaları caddeye düştü: 2 ölü, 3 yaralı
  3. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1094'e yükseldi
  4. Çin Dışişleri Bakanı Wang, IAEA Başkanı Grossi ile görüştü
  5. Bangladeş'te yolcu otobüsü nehre düştü: 24 ölü
  6. BM: ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş kontrolden çıktı
  7. Beyaz Saray: İran yenildiğini kabul etmezse, Trump onları daha sert vuracak
  8. Japonya devlet petrol rezervlerini kullanıma açıyor
  9. Kuveyt: Füze ve İHA saldırılarına karşılık verildi
  10. ABD Başkanı Trump: İran anlaşma yapmak istiyor

© Copyright 2026

DHA