Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avustralya kıyılarına vuran dev dalgalar nedeniyle 5 kişi öldü

Avusturalya kıyılarına vuran dev dalgalar nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

ABONE OL
AVUSTRALYA, (DHA) -

Avustralya’nın doğu kıyılarını etkisi altına alan dev dalgalar nedeniyle en az 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise kayboldu. Yetkililer, bugün Yeni Güney Galler eyaletinin güneyinde bir erkeğin cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Dün ise Victoria eyaletine bağlı San Remo bölgesinde bir grup insanın denize sürüklendiği bildirildi. Olayda bir kadın boğularak yaşamını yitirirken, bir erkek kayboldu. Arama kurtarma ekiplerinin, kaybolan kişileri arama çalışmalarını sürdürdükleri kaydedildi. Victoria Başbakanı Jacinta Allan, yaşananları ‘Paskalya haftası için korkunç bir başlangıç’ olarak nitelendirdi.

Yerel meteoroloji uzmanları, doğu eyaletlerinde etkili olan dalgalar nedeniyle bölge sakinlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Diğer Haberler

  1. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Dünya Su Kongresi'ne katıldı
  2. Putin: Hindistan'a kesintisiz enerji sevkiyatı sağlamaya hazırız
  3. Almanya'da asker sayısını artırmayı hedefleyen yasa tasarısı Federal Meclis'te kabul edildi
  4. Bakan Işıkhan, TDT Çalışma, İstihdam ve Sosyal Koruma Bakanları 1’inci Toplantısı'na katıldı
  5. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kadıoğlu, Katar’a resmi ziyarette bulundu
  6. Bakan Bayraktar: Özbekistan'ın kalkınma serüveninde çok önemli bir ortak olarak birlikte yol alacağız
  7. Bakan Işıkhan, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi
  8. 3 yaşında satrançta dünya rekoru kırdı
  9. Bakan Bayraktar, Özbekistan’da
  10. Brezilya'da pistteki bagaj yükleme aracında yangın çıktı

© Copyright 2025

DHA