Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor

Avustralya polisi, 29 Aralık’ta bir markete palyaço maskesiyle girerek hırsızlık yapan kişinin kamera görüntülerini paylaşarak hala arandığını duyurdu.

ABONE OL
Şara Zehra ÖZBEY, (DHA)

Olay, 29 Aralık’ta ülkenin Queensland eyaletindeki Brisbane kentinde meydana geldi. Avustralya polisinden dün gece yapılan açıklamada, palyaço maskesi takan şüphelinin, markete girerek para çaldığı ifade edildi. Polis, görüntüleri de paylaşarak yaptığı açıklamada, “29 Aralık Saat 19.30 sularında palyaço maskesi takan bir adam Cavendish Road üzerindeki işyerine girerek nakit para talep etmiş, ardından da bir çalışanı silaha benzer bir objeyle tehdit etmiştir. Şüpheli olay yerinden bir miktar nakit para ile yaya olarak ayrılmıştır.

Olay sırasında çalışan zarar görmemiştir. Şüphelinin ince yapılı ve uzun siyah saçlı olduğu, palyaço maskesi taktığı, kazak ve mavi ayakkabılar giydiği, ayrıca siyah bir sırt çantası taşıdığı belirtilmiştir. Soruşturmaya yardımcı olabilecek bilgisi olan herkesin polisle irtibata geçmesi önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler

  1. DSÖ: Avrupa'da yüksek sıcaklıklar nedeniyle 1300 kişi hayatını kaybetti
  2. Suudi Arabistan’da helikopter düştü: 14 ölü
  3. Fransa'da uçak kazası: 11 ölü
  4. Zelenskiy: Rusya’da iki petrol rafinerisine saldırı düzenlendi
  5. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi
  6. İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den ABD’ye çağrı
  7. ABD’de şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti
  8. İsrail'in, Lübnan'a düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 246'ya yükseldi
  9. Pakistan’da askeri karargaha silahlı saldırı: 3 ölü
  10. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Birkaç hafta içinde istifa edeceğim

© Copyright 2026

DHA