Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nükleer Enerji Zirvesi kapsamında bulunduğu Belçika’nın başkenti Brüksel’de Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

ABONE OL
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)-

BAKAN FİDAN, İTALYAN MEVKİDAŞI TAJANİ İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Nükleer Enerji Zirvesi kapsamında bulunduğu Belçika’nın başkenti Brüksel’de İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

BAKAN FİDAN, BELÇİKALI MEVKİDAŞI LAHBİB İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Brüksel'den ayrılmadan önce Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Hadja Lahbib ile görüştüğü belirtildi.

Öte yandan Fidan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Brüksel Temsilciliği'nde vatandaşlarla bir araya geldiği ifade edildi.


Diğer Haberler

  1. İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: ABD'ye İran saldırılarında üslerimizi kullandırmadık
  2. Kalibaf'tan Trump'a 'dondurulmuş varlıklar' yanıtı
  3. ABD’de Türkiye Coşkusu
  4. ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran ile yapıcı diyalog ve yeni anlaşmalar kurmayı amaçlıyoruz
  5. Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
  6. Fransa'da Ebola vakasıyla temas ettiği düşünülen 5 kişi karantinaya alındı
  7. İtalya'da aşırı sıcaklar nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti
  8. Belçika'da aşırı sıcaklar nedeniyle kırmızı alarm verildi
  9. ABD Senatosu, İran'a yönelik askeri faaliyetleri sınırlandıracak tasarıyı reddetti
  10. Bakan Kurum, Londra'da Kral 3'üncü Charles'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı

© Copyright 2026

DHA