Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, İtalya Engelliler Bakanı Alessandra Locatelli ile görüştü

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İtalya’nın başkenti Roma'daki temasları kapsamında İtalya Cumhuriyeti Engelliler Bakanı Alessandra Locatelli ile bir araya geldi.

ABONE OL
İTALYA, (DHA) -

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İtalya Cumhuriyeti Engelliler Bakanı Sayın Alessandra Locatelli ile ikili görüşme gerçekleştirdik. Engelli bireylere yönelik yürüttüğümüz sosyal hizmetler, destek mekanizmaları ve kapsayıcı politika örnekleri üzerine bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduk.

Ardından İtalya’da engellilik alanında faaliyet gösteren dernekler, sosyal girişimler ve üçüncü sektör kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldik. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, görüşmelerin iki ülke arasındaki dostane ilişkileri daha da pekiştirmesini ve iş birliklerimize yeni ufuklar kazandırmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Yunanistan'da iki yangın söndürme helikopteri çarpıştı
  2. Washington’da orman yangınları nedeniyle acil durum ilan edildi
  3. Ermenistan'da Paşinyan yeniden başbakan olarak atandı
  4. Fas'tan İspanya'ya geçmeye çalışırken hayatını kaybeden düzensiz göçmenlerin sayısı 72'ye yükseldi
  5. Endonezya’da feribot yangını: 5 ölü, 41 kayıp
  6. Yeni Zelanda'da 5.6 büyüklüğünde deprem
  7. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ve Trump telefonda görüştü
  8. Güney Kore'de son 122 yılın sıcaklık rekoru kırıldı
  9. Ermenistan Başbakanı Paşinyan istifa etti
  10. Hindistan'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 82'ye yükseldi

© Copyright 2026

DHA