Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çin Başbakan Yardımcısı He, ABD Hazine Bakanı Bessent ve Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

Çin Başbakan Yardımcısı He Lifeng, ABD Hazine Bakanı Scott Bessent ve ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer ile görüştü.

ABONE OL
ÇİN, (DHA) -

Çin Başbakan Yardımcısı He Lifeng’ın, dün ABD Hazine Bakanı Scott Bessent ve ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer ile video konferans yöntemiyle görüştüğü bildirildi. Tarafların ekonomi ile ticaret alanındaki pragmatik iş birliğini ilerletmek ve karşılıklı kaygıları uygun şekilde ele almak konularında yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Kuala Lumpur’da düzenlenen ekonomi ve ticaret görüşmelerinin sonuçlarının uygulanmasını olumlu değerlendiren taraflar, iki devlet başkanının stratejik rehberliği altında Çin-ABD ekonomi ve ticaret ilişkilerinin istikrarlı şekilde gelişmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Diğer Haberler

  1. Trump: İran'ın sızdırdığı anlaşma şartlarının gerçekle hiçbir ilgisi yok
  2. ABD: 136 geminin Hürmüz Boğazı'ndan geçişi engellendi
  3. Azerbaycan'da 4.8 büyüklüğünde deprem
  4. Netanyahu: Başbakan olduğum sürece İran nükleer silahlara sahip olamayacak
  5. Hamburg Havalimanı’nda uçuşlar durdu
  6. İtalya Kültür Bakanı Giuli: Türkiye küresel bir referans noktasıdır
  7. Eski Güney Kore Devlet Başkanı Yoon'a 30 yıl hapis cezası
  8. Kanada Başbakanı Carney: Türkiye, önemli bir NATO müttefiki
  9. Trump: İran ile savaşı bitirdik
  10. Küba’dan ABD'nin yeni yaptırım kararına tepki

© Copyright 2026

DHA