Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Aliyev, Şuşa'daki 2. Küresel Medya Forumuna katıldı

Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenen 2. Şuşa Küresel Medya Forumu’na bu yıl 30 ülkeden medya organı katıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün forumun ilk gününe katılarak panelde konuşma yaptı.

ABONE OL
AZERBAYCAN, (DHA) –

2. Şuşa Küresel Medya Forumu kapsamında Dezenformasyonun Kapsamının Belirlenmesi, Dezenformasyona Karşı Daha Dayanıklı Bir Toplum Oluşturmaya Yönelik Politikalar ve Girişimler, Yapay Zekanın Gerçeklik Üzerindeki Etkisi, Medya ve Dezenformasyon: Medya Okuryazarlığının Teşvik Edilmesi ve İklim Hareketi ve Medya adlı dört ayrı panel düzenleniyor.

Farklı ülkelerden yetkililer, medya ve sivil toplum temsilcileri, devlet ve iş dünyası temsilcileri, uluslararası kuruluşların temsilcileri ve medya uzmanları paneller boyunca dezenformasyonun konusunda fikir alışverişinde bulunacak.

Diğer Haberler

  1. Trump: İran ateşkesi defalarca ihlal etti
  2. ABD-İran savaşında yaralanan Amerikan askeri sayısı 415’e ulaştı
  3. İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
  4. Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
  5. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
  6. Trump: İran ile imzalayacağımız anlaşma JCPOA'den çok daha iyi olacak
  7. NATO Genel Sekreteri Rutte, yarın Türkiye'ye gelecek
  8. Trump: İlerleme sağlanması halinde İranlı üst düzey liderlerle görüşmeye hazırım
  9. Trump: İsrail beni İran’la savaşa ikna etmedi
  10. Çin: Hürmüz Boğazı'ndaki normal geçişler sürdürülmeli

© Copyright 2026

DHA