Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın daveti üzerine gittiği başkent Riyad'a ulaştı.

ABONE OL
SUUDİ ARABİSTAN, (DHA) -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın daveti üzerine başkent Riyad'da gerçekleştireceği görüşmelerde, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki iş birliğinin derinleştirilmesine yönelik ilave adımlar ile bölgesel ve küresel gelişmelerin ele alınacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Suudi Arabistan ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile bazı yetkililer de eşlik ediyor.

Erdoğan, Riyad ziyaretinin ardından yarın Mısır'ın başkenti Kahire'ye gidecek.


Diğer Haberler

  1. Bangladeş'te yolcu otobüsü nehre düştü: 24 ölü
  2. BM: ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş kontrolden çıktı
  3. Beyaz Saray: İran yenildiğini kabul etmezse, Trump onları daha sert vuracak
  4. Japonya devlet petrol rezervlerini kullanıma açıyor
  5. Kuveyt: Füze ve İHA saldırılarına karşılık verildi
  6. ABD Başkanı Trump: İran anlaşma yapmak istiyor
  7. İran Dışişleri Bakanı Arakçi: ABD ile müzakere yok
  8. Bakan Bolat, Kamerun'da ‘Sokak Çocuklarına Serigrafi Baskı Atölyesi Projesi’ni ziyaret etti
  9. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Romanya'da
  10. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Zagreb Camii ve İslam Merkezi’nde ‘Ayasofya’ temalı sergi açılışında konuştu

© Copyright 2026

DHA