Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de peş peşe önemli görüşmeler

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temasları kapsamında Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Karim Khan, Kuveyt Veliaht Prensi Al-Sabah ve İran Cumhurbaşkanı Pezekişyan ile bir araya geldi.

ABONE OL
ABD, (DHA)-

KUVEYT VELİAHT PRENSİ AL-SABAH’I KABUL ETTİ 

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi Sabah Al-Khalid Al-Sabah’ı kabul etti.

İRAN CUMHURBAŞKANI PEZEKİŞYAN İLE GÖRÜŞTÜ

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezekişyan ile bir araya geldi.

ALMANYA BAŞBAKANI SCHOLZ İLE GÖRÜŞTÜ

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü.

 

Diğer Haberler

  1. Trump: Grönland'ı sadece biz koruyabiliriz
  2. Zelenskiy: Kiev’in yüzde 60'ı elektriksiz
  3. Suriye ordusundan Süleyman Şah Türbesi açıklaması: Burası Türk toprağı olarak kalacak
  4. ABD Başkanı Trump, Davos'ta
  5. Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, yarın Putin ile görüşecek
  6. Medvedev: Trump, Grönland'ı ilhak ederek tarihe geçmek istiyor
  7. AB: Uluslararası hukukun ihlal edilmesine sessiz kalamayız
  8. Güney Afrika'da sel: 37 ölü
  9. İspanya'da tren kazası: 1 ölü, 37 yaralı
  10. Eski Güney Kore Başbakanı Han Duck-soo, 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı

© Copyright 2026

DHA