Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Gafarova ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki resmi temasları kapsamında Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova ile bir görüştü.

ABONE OL
AZERBAYCAN, (DHA) -

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bakü programlarımız kapsamında, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova ile bir araya geldik. Görüşmemizde, ‘Tek Millet, İki Devlet’ anlayışı temelinde; ikili ilişkilerimiz, bölgesel gelişmeler ve parlamentolararası iş birliğimizi ele aldık.

2026’da Antalya’da düzenlenecek olan COP31 sürecinde Azerbaycan’ın kıymetli desteği, Türk dünyasında çok taraflı iş birliği ve bölgesel barışa katkı sağlayacak mekanizmalar da görüşmemizin ana başlıkları oldu.

Gösterdikleri misafirperverlik için Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sayın Sahiba Gafarova ve heyetine teşekkür ediyor, bu vesileyle Azerbaycanlı kardeşlerime muhabbetlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1345'e yükseldi
  2. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Azerbaycan Ulusal Halı Müzesi'ne ziyaret
  3. Rusya Devlet Başkanı Putin, Mısır Dışişleri Bakanı Abdulati ile görüştü
  4. BAE: İran'ın bugün fırlattığı 19 balistik füze ve 26 İHA engellendi
  5. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü
  6. Türkiye dahil 8 ülkeden İsrail'in Batı Şeria'daki idam yasasına kınama
  7. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan’da
  8. KKTC Başbakanı Üstel: EOKA’yı yüceltmek, Kıbrıs Türk halkına yapılan zulmü yok saymaktır
  9. ABD, Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez'e yönelik yaptırımları kaldırdı
  10. İran: Hürmüz Boğazı, ABD-İsrail ve destekçilerine açılmayacak

© Copyright 2026

DHA