Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Düşen uçaktan sağ kurtulan biri bebek 4 çocuk, 17 gün sonra bulundu

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, 1 Mayıs’ta düşen Cessna tipi uçaktan sağ kurtulduğuna inanılan biri bebek 4 çocuğun, dün bulunduğunu duyurdu.

ABONE OL
KOLOMBİYA, (DHA) –

Kolombiya’da 1 Mayıs’ta dördü çocuk 7 kişiyi taşıyan Cessna 206 tipi uçak, yağmur ormanlarının bulunduğu Caqueta bölgesinde seyir halindeyken motor arızası nedeniyle düşmüştü. Yetkililer, üç yetişkinin cesedini uçağın içinde bulduklarını, ancak 11 aylık bebek dahil yaşları 13, 9 ve 4 olan çocuklara ulaşamadıklarını açıklamıştı.

Kolombiya ordusundan uçak ve helikopterle birlikte arama köpekleri tarafından desteklenen kurtarma ekipleri, daha önce çocukların hayatta kalmak için yedikleri meyve artıkları ve bitki örtüsünden yapılmış bir barınak bulmuştu.

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, bugün açıklama yaparak “Guaviare'de meydana gelen uçak kazası sonucu kaybolan 4 çocuğumuz, Askeri Güçlerimizin zorlu arama çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu. Ülke için bir sevinç” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Dünya Su Kongresi'ne katıldı
  2. Putin: Hindistan'a kesintisiz enerji sevkiyatı sağlamaya hazırız
  3. Almanya'da asker sayısını artırmayı hedefleyen yasa tasarısı Federal Meclis'te kabul edildi
  4. Bakan Işıkhan, TDT Çalışma, İstihdam ve Sosyal Koruma Bakanları 1’inci Toplantısı'na katıldı
  5. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kadıoğlu, Katar’a resmi ziyarette bulundu
  6. Bakan Bayraktar: Özbekistan'ın kalkınma serüveninde çok önemli bir ortak olarak birlikte yol alacağız
  7. Bakan Işıkhan, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi
  8. 3 yaşında satrançta dünya rekoru kırdı
  9. Bakan Bayraktar, Özbekistan’da
  10. Brezilya'da pistteki bagaj yükleme aracında yangın çıktı

© Copyright 2025

DHA