Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Filipinler'de batan feribotta hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi

Filipinler'in güneyinde pazartesi günü batan feribot kazasında, 11 kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla yaşamını yitirenlerin sayısı 29'a yükseldi.

ABONE OL
FİLİPİNLER, (DHA) -

Filipinler basınında yer alan haberlere göre; arama kurtarma çalışmalarında bu sabah 11 kişinin daha cansız bedeni bulundu. Basilan eyaleti açıklarında batan ‘M/V Trisha Kerstin 3’ isimli feribotta hayatını kaybedenlerin sayısının böylece 29'a ulaştığı bildirildi.

Öte yandan Filipinler Sahil Güvenliği (PCG), gemideki toplam kişi sayısına ilişkin verileri güncelledi. İlk etapta 359 olarak açıklanan toplam yolcu ve mürettebat sayısı, listede adı bulunan 15 kişinin gemiye binmediğinin tespit edilmesi üzerine 344 olarak revize edildi.

Zamboanga kentinden Sulu eyaletine bağlı Jolo Adası'na gitmekte olan feribot, 26 Ocak’ta yerel saatle 02.00 sıralarında Baluk-Baluk Adası açıklarında teknik bir arıza sonucu batmıştı.

Diğer Haberler

  1. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
  2. Pezeşkiyan'dan Körfez ülkelerine mesaj: Düşmanlarımızın savaşı topraklarınızdan yürütmesine izin vermeyin
  3. Bakan Kurum, New York'ta gerçekleştirdiği temaslarını değerlendirdi
  4. Yemen'deki Husiler, İsrail'e füze fırlattı
  5. Trump: NATO bizim yanımızda değilse, biz neden onların yanında olalım ki?
  6. Arakçi: İran, İsrail'in işlediği suçların bedelini ağır bir şekilde ödetecek
  7. Trump: İran'la müzakereler sürüyor
  8. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1142'ye yükseldi
  9. İran: Bölgedeki üslerinde askerlerini koruyamayan ABD, onları topraklarımızda nasıl koruyabilir?
  10. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bükreş Merkez Camii’ni ziyaret etti

© Copyright 2026

DHA