Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fransa'da grev nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi

Fransa'da, başkent Paris başta olmak üzere çeşitli şehirlerde, havalimanı işçilerinin greve gitmesi nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi.

ABONE OL
FRANSA, (DHA)

Fransa Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (DGAC), havalimanı işçilerinin grevi nedeniyle hava yolu şirketlerinden 3 ve 4 Temmuz'da bazı uçuşlarını iptal etmelerini istedi. DGAC'nin talebi doğrultusunda, 3 Temmuz'da Paris bölgesindeki Paris Charles de Gaulle, Orly ve Beauvais havalimanlarında uçuşların yüzde 25'i, Lyon, Marsilya, Montpellier, Ajaccio ve Figari havalimanlarında uçuşların yüzde 30'u, Nice, Bastia ve Calvi havalimanlarında ise yüzde 50'si iptal edildi. 4 Temmuz'da ise Paris Charles de Gaulle, Orly ve Beauvais havalimanlarında seferlerin yüzde 40'ında iptaller olacağı kaydedildi.

Trafik kontrol hizmetleri personelinin, çalışma koşulları ve personel eksikliği gibi sorunlara dikkati çekmek amacıyla grev düzenlediği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Bolat: Kazakistan ile ticaret hacmimizi 15 milyar dolar hedefine ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz
  2. İngiltere Sağlık Bakanı Streeting istifa etti
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazakistan ile ticaret hacmimiz 10 milyar dolara yaklaştı
  4. Çin Devlet Başkanı Şi: İki ülke rakip değil, ortak olmalı
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorumluluk almaktan kaçınmıyoruz
  6. Bakan Kurum, Çin’de Türkiye’nin COP31 vizyonunu anlattı
  7. Emine Erdoğan, Kazakistan'da Sıfır Atık Eğitim Laboratuvarı'nın açılışını yaptı
  8. Beyaz Saray: Trump ve Şi, İran'ın asla nükleer silahı olmaması üzerinde anlaştı
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazakistan'da 'Ahmet Yesevi Özel Devlet Nişanı'
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Altıncı Toplantısı'na başkanlık etti

© Copyright 2026

DHA