Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gazzeli çocuklar bayramın ilk gününde oyunlar oynadı

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA) ve Filistin Kızılayı (PRCS) Kurban Bayramı’nın ilk gününde Gazzeli aileleri ziyaret etti, çocuklarla oyunlar oynadı.

ABONE OL
Şara Zehra ÖZBEY, (DHA) –

UNRWA ekipleri, Kurban Bayramı’nın ilk gününde Gazzeli çocuklarla oyunlar oynayarak o anlara ilişkin fotoğraflar paylaştı. UNRWA’dan yapılan açıklamada, “Bu Kurban Bayramı, UNRWA ekipleri, yaşadıkları her şeye rağmen Gazze'deki çocukları biraz olsun rahatlatmak için çalışıyor. Bugün Mawasi Han Yunus'ta, kendini işine adamış meslektaşlarımız çocuklara biraz neşe getirmek için oyun etkinlikleri düzenliyor” denildi.

PRCS ise bölgedeki hastaneleri ve aileleri ziyaret etti. İsrail- Filistin çatışmaları sırasında hayatını kaybeden PRCS çalışanlarının mezarlarını ziyaret eden dernek açıklamasında, “Filistin Kızılay Derneği'nden bir heyet Kurban Bayramı'nın ilk günlerinde Al-Amal Hastanesi'ni, sahadaki tıbbi noktaları ve PRCS barınma kamplarını ziyaret ederek çalışan ekiplere ve yerinden edilmiş ailelere selamlarını iletti. Heyet ayrıca İsrail kuşatması sırasında Al-Amal Hastanesi'nin avlusuna defnedilen PRCS şehitlerinin mezarlarını da ziyaret etti” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Komşu ülkelere değil, ABD üslerine saldırdık
  2. Kenya'da sel: 23 ölü
  3. Polonya, Ukrayna ve Belarus sınırında hava sahasını kısıtlıyor
  4. Trump: İran artık Orta Doğu'nun kaybedeni
  5. Trump: Gelişmiş silah üretimini dört katına çıkaracağız
  6. İsrail ordusu, Lübnan’ın doğusuna asker indirme girişiminde bulundu
  7. İspanya Başbakanı Sanchez: Bu savaş çok büyük bir hata ve tamamen yasa dışı
  8. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Saldırıya uğrayan komşu ülkelerden özür diliyorum
  9. Lübnan Sağlık Bakanlığı: İsrail saldırılarında can kaybı 294'e yükseldi
  10. Putin ile Pezeşkiyan telefonda görüştü

© Copyright 2026

DHA