Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hamas, esir takasının 4'üncü turunda Gazze'deki İsrailli 3 esirden 2'sini Kızılhaç'a teslim etti

Hamas ile İsrail arasındaki esir takasının 4’üncü turunda, Gazze'deki İsrailli sivil erkek esirlerden Ofer Calderon ve Yarden Bibas, Han Yunus'ta Uluslararası Kızılhaç ekibine teslim edildi.

ABONE OL
İSRAİL, (DHA)

Esir takasının dördüncü turunda, Gazze Şeridi'nden serbest bırakılacak 3 İsrailli esirin Kızılhaç'a teslimi başladı. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile Uluslararası Kızılhaç ekipleri, iki esirin teslimine ilişkin belgeleri imzaladı.

İsrail Ordusu'ndan yapılan açıklamada, Kızılhaç yetkilileri tarafından teslim alınan İsrailli sivil esirler Bibas ve Calderon'u taşıyan araçların ülkeye doğru yola çıktıklarını doğruladı.

Hamas'tan dün yapılan açıklamaya göre, ABD-İsrail çifte vatandaşı Keith Siegel'in de serbest bırakılması bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Bakan Işıkhan, Maldivli Bakan Nazeer ile görüştü
  2. Bakan Işıkhan, Gana Çalışma Bakanı Pelpuo ile bir araya geldi
  3. MKE'den Suudi Arabistan'a yakın hava savunma sistemi
  4. NATO Savunma Bakanları Toplantısı başladı
  5. Bakan Işıkhan, Nijerya Çalışma Bakanı Onyejeochaile ile bir araya geldi
  6. Japonya'da yoğun kar yağışı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 46’ya yükseldi
  7. Eski Güney Kore İçişleri Bakanı Lee 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı
  8. Çin, Pakistan’a ait bir uyduyu uzaya gönderdi
  9. Almanya Başbakanı Merz'den AB'ye çağrı
  10. Kanada'daki okul saldırısının şüphelisi belirlendi

© Copyright 2026

DHA