Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İngiltere’de Brexit için büyük yürüyüş

İngiltere’nin AB üyeliğinden ayrılması süreci ertelenme talebi ile çıkmaza girerken, İngiltere halkı bu konuda kendilerinin fikrinin alınması talebi ile büyük bir gösteri hazırlığında.

ABONE OL
Gonca YAĞCI (DHA)

Cumartesi günü İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek yürüyüş İngiltere’nin Brexit sürecinde İngiliz halkının görüşününün alınması gerektiğine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

People’s vote ( Halkın oyları) organizasyonunun düzenlediği Put it to the People (Halka bırakın) yürüyüşü Hyde Park’tan başlayacak ve İngiltere Parlamentosu önünde sona erecek.

Büyük katılımın beklediği yürüyüş için bir açıklama yapan People’s Vote organizasyonu, Brexit konusunda hükümetin İngiliz halkına son fikirlerini sormadan hareket edemeyeceğini ve kendi görüşlerinin alınmasını talep ettiklerini belirtti.

Diğer Haberler

  1. Güney Afrika'da ‘ulusal afet hali’ ilan edildi
  2. ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan Suriye açıklaması
  3. Trump: Barış Kurulu üyeleri Gazze için 5 milyar dolar yardım sözü verdi
  4. Çin Dışişleri Bakanı Wang, Almanya Başbakanı Merz ile görüştü
  5. AB Yüksek Temsilcisi Kallas'tan Rusya açıklaması
  6. ABD, İran ve Rusya bağlantılı gemiye el koydu
  7. İran: Savunma kabiliyetlerimizden vazgeçmeyiz
  8. Çin, İngiltere ve Kanada'ya tek taraflı vize muafiyeti sağlayacak
  9. Zelenskiy: Rusya bir haftada yaklaşık 1300 İHA ve 50 füze ile saldırdı
  10. Çin Dışişleri Bakanı Wang, Kanadalı mevkidaşı Anand ile görüştü

© Copyright 2026

DHA