Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İngiltere’de çocuğun midesinden 54 adet mıknatıslı bilye çıktı

İngiltere’nin Great Manchester bölgesinde yaşayan 12 yaşındaki  Rhiley Morrison adlı çocuğun midesinden 54 adet mıknatıslı bilye çıktı.

ABONE OL
İngiltere, (DHA)

İngiltere’nin Great Manchester bölgesinde yaşayan 12 yaşındaki Rhiley Morrison adlı çocuk midesindeki mıknatısların vücudunun dışındaki metalleri tutup tutmayacağını ölçmek tehlikeli bir deney gerçekleşti.Morrison bu deneyin sonucunu görmek için 54 tane mıknatıslı bilyeyi yuttuğu, ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ifade edilldi.

4 SAATLİK OPERASYONLA ALINDI

Hastaneye kaldırılan Morrison'un röntgen sonucunu gören doktorlar şoke oldu. Röntgende Morrison'un midesinden yapışık şekilde 54 adet mıknatıslı bilye çıktı. Doktorların 4 saatlik operasyon sonucunda Morrison'un midesini yıkarak, mıknatıslı bilyeyi midesinden çıkardığı ifade edildi.



ÖLÜMCÜL HASTALIKLARA NEDEN OLABİLİRDİ

Morrison’un durumunun iyi olduğu belirtilirken, operasyonu yapan doktorlar " Hayati bir tehliyeyi atlattı. Mıktanıslı bilyelerin ağırlığı başka ölümcül hastalıklara da neden olabilirdi. Mucizevi bir şekilde hayatta olması son derece önemli bir durum" ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

  1. Louvre Müzesi, grev nedeniyle kapandı
  2. ABD'li yönetmen ve eşi, evlerinde ölü bulundu
  3. Avustralya’da plajdaki saldırının ardından silah yasaları sıkılaştırılacak
  4. Kolombiya’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 17 ölü, 20 yaralı
  5. Şili'de devlet başkanlığı seçimini Jose Antonio Kast kazandı
  6. ABD’de üniversitedeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı
  7. Avustralya'da plajdaki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi
  8. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Almanya’da
  9. İsrail'den Lübnan'ın güneyine İHA saldırısı: 2 ölü
  10. Hamas: İsrail, ateşkesi kasten baltalamaya ve sabote etmeye çalışıyor

© Copyright 2025

DHA