Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: İran'ın yanıtı düşmanı pişman edecektir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “İsrail’e vereceğimiz yanıt, düşmanı bu aptalca hareketinden dolayı pişman edecektir” söyledi.

ABONE OL
İRAN, (DHA)-

 

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in saldırıları sonrası görüntülü mesaj yayımladı. Pezeşkiyan, “Tüm uluslararası yükümlülüklere aykırı bu vahşi saldırı, varlığını işgal, saldırganlık ve bebek katliamı üzerine inşa eden gayri meşru Siyonist rejimin suçlu karakterini bir kez daha doğrulamaktadır” dedi.

Pezeşkiyan, İranlı yetkililer ve halk olarak bu saldırıya sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak “Ülke yetkilileri ve İran halkı bu suça karşı susmayacak; İran İslam Cumhuriyeti’nin meşru ve kararlı yanıtı, düşmanı bu aptalca hareketinden dolayı pişman edecektir” ifadelerini kullandı.

Pezeşkiyan, İsrail’in saldırılarına karşılık olarak ülkenin bütünlüğünü meşru bir şekilde savunmak için kararlı adımlar atacaklarını belirtti. Halka birlik ve dayanışma çağrısı yapan Pezeşkiyan, düşmanların psikolojik savaşına aldırış edilmemesini ve yetkililere destek olunmasını talep etti.

 

 

Diğer Haberler

  1. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 4 bin 247'ye yükseldi
  2. Trump: Komünizm ülkemize yönelik en büyük tehdit
  3. ABD ve İran'dan karşılıklı saldırıları durdurma kararı: Görüşmeler Doha'ya taşındı
  4. DSÖ: Avrupa'da yüksek sıcaklıklar nedeniyle 1300 kişi hayatını kaybetti
  5. Suudi Arabistan’da helikopter düştü: 14 ölü
  6. Fransa'da uçak kazası: 11 ölü
  7. Zelenskiy: Rusya’da iki petrol rafinerisine saldırı düzenlendi
  8. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi
  9. İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den ABD’ye çağrı
  10. ABD’de şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA