Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: İran'ın yanıtı düşmanı pişman edecektir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “İsrail’e vereceğimiz yanıt, düşmanı bu aptalca hareketinden dolayı pişman edecektir” söyledi.

ABONE OL
İRAN, (DHA)-

 

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail’in saldırıları sonrası görüntülü mesaj yayımladı. Pezeşkiyan, “Tüm uluslararası yükümlülüklere aykırı bu vahşi saldırı, varlığını işgal, saldırganlık ve bebek katliamı üzerine inşa eden gayri meşru Siyonist rejimin suçlu karakterini bir kez daha doğrulamaktadır” dedi.

Pezeşkiyan, İranlı yetkililer ve halk olarak bu saldırıya sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak “Ülke yetkilileri ve İran halkı bu suça karşı susmayacak; İran İslam Cumhuriyeti’nin meşru ve kararlı yanıtı, düşmanı bu aptalca hareketinden dolayı pişman edecektir” ifadelerini kullandı.

Pezeşkiyan, İsrail’in saldırılarına karşılık olarak ülkenin bütünlüğünü meşru bir şekilde savunmak için kararlı adımlar atacaklarını belirtti. Halka birlik ve dayanışma çağrısı yapan Pezeşkiyan, düşmanların psikolojik savaşına aldırış edilmemesini ve yetkililere destek olunmasını talep etti.

 

 

Diğer Haberler

  1. Türkiye ile Kazakistan arasında ‘Yatırımların Teşviki ve Korunması Anlaşması’ imzalandı
  2. Letonya Başbakanı Evika Silina istifa etti
  3. Küba'da zorunlu elektrik kesintisi uygulanacak
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Astana Alem AI Yapay Zeka Merkezi'ni ziyaret etti
  5. Cemil Çiçek’ten KKTC'ye ziyaret
  6. ABD'deki İsrail-Lübnan 3’üncü tur görüşmeleri başladı
  7. Bakan Bolat: Kazakistan ile ticaret hacmimizi 15 milyar dolar hedefine ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz
  8. İngiltere Sağlık Bakanı Streeting istifa etti
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazakistan ile ticaret hacmimiz 10 milyar dolara yaklaştı
  10. Çin Devlet Başkanı Şi: İki ülke rakip değil, ortak olmalı

© Copyright 2026

DHA