Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İsrail: Hizbullah’ın roket saldırısında 11 kişi öldü

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABONE OL
Vahdet AYAZ, (DHA)-

IDF’ten yapılan açıklamada, “Dünyanın dört bir yanından sporcular 2024 Olimpiyatlarında yarışırken, Hizbullah yeni nesil İsrailli sporcuları katlediyor. Hayatın basit zevklerinin tadını çıkaran bir grup genç, Golan Tepeleri'ndeki Dürzi köyü Majdal Shams'taki futbol sahasına isabet eden bir Hizbullah roketiyle katledildi ve 11 kişi öldü, onlarcası da yaralandı” denildi.

 

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, roketin nereden atıldığını bildiklerini belirterek, “Roketin bugün tam olarak nereden fırlatıldığını biliyoruz. Bu bir Hizbullah roketi ve her kim böyle bir roketi meskûn bir alana fırlatırsa sivilleri öldürmek, çocukları öldürmek istiyordur” dedi.


Diğer Haberler

  1. TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç Parlamentosu Başkanı Norlen ile görüştü
  2. Bakan Fidan'dan, Güney Kore’deki temaslarına ilişkin paylaşım
  3. Trump'tan ‘savaş yetkileri’ tasarısının kabul edilmesine tepki
  4. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti
  5. Hamaney: ABD ve İsrail hibrit savaşa yöneldi
  6. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkmenistan temaslarını tamamladı
  7. Macaristan Başbakanı Magyar’dan Ukrayna’ya destek açıklaması
  8. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Ataguliyev ile görüştü
  9. İngiltere'de askeri helikopter düştü: 3 ölü
  10. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Toplantısı’na katıldı

© Copyright 2026

DHA