Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İsrail'in Küresel Sumud Filosu'nda alıkoyduğu 4 İtalyan parlamenter serbest bırakıldı

İsrail'in Küresel Sumud Filosu'nda alıkoyduğu 4 İtalyan parlamenterin serbest bırakıldığı bildirildi.

ABONE OL
İTALYA, (DHA) -

İtalya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, filoda yer alan İtalyan Demokratik Parti'den (PD) Avrupa Parlamentosu Üyesi Annalisa Corrado, Yeşiller Partisi'nden Avrupa Parlamentosu Üyesi Benedetta Scuderi, 5 Yıldız Hareketi'nden (M5S) Senatör Marco Croatti ve PD'den Temsilciler Meclisi Milletvekili Arturo Scotto'nun, İsrail tarafından serbest bırakıldığı belirtildi.

Bakanlık, parlamenterlerin bu sabah Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'na nakledildiklerini ve buradan Roma'ya giden uçağa bindirildiklerini kaydetti. İtalyan parlamenterlerin yer aldığı uçağın, öğle saatlerinde Roma'ya ulaşması bekleniyor.

İsrail Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise "Aktivistler, güvende ve sağlık durumları iyi. Sınır dışı edilme işlemleri devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: Hantavirüs salgını sona erdi
  2. Trump'tan ‘NATO’ açıklaması
  3. Suriye'nin başkenti Şam'da patlama meydana geldi
  4. Bakan Bolat, Hollandalı mevkidaşı Sjoerdsma ile ‘Türkiye-Hollanda İş Forumu’nun açılışını gerçekleştirdi
  5. Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 1406'ya yükseldi
  6. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hollanda’da
  7. Çin, ‘Haiyang-2E’ uydusunu uzaya gönderdi
  8. İran: Bölgenin güvenliği, ABD'nin bölgeden çekilmesiyle sağlanabilir
  9. ABD helikopteri Umman Denizi'ne acil iniş yaptı: 1 kişi kayıp
  10. Katar: ABD ile İran arasındaki görüşmelerde ilerleme sağlandı

© Copyright 2026

DHA