Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İtalya'da otomobil yayaların arasına girdi: 8 yaralı

İtalya'nın Modena kentinde bir otomobilin kaldırımdaki yayaların arasına girmesi sonucu 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

ABONE OL
İTALYA, (DHA)

İtalya'nın kuzeyinde yer alan Modena kentinde dün 31 yaşındaki bir kişi, kullandığı otomobille kent merkezindeki kaldırıma çıkarak yayaların arasına girdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yayalara çarptıktan sonra bir mağazanın vitrinine çarparak durabilen aracın sürücüsü, 4'ü ağır 8 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Modena Belediye Başkanı Massimo Mezzetti yerel basına yaptığı açıklamada olayın detaylarını paylaşırken, görgü tanıkları sürücünün araçtan indikten sonra kendisini durdurmaya çalışan bir yayayı bıçakladığını ifade etti. Olayın ardından gözaltına alınan 31 yaşındaki sürücünün emniyet merkezinde sorgulandığı bildirildi.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayı ‘son derece ciddi’ olarak nitelendirerek yerel yetkililerle temas halinde olduğunu aktardı. Bölgeye polis, ulusal jandarma ve mali polis birimlerinin de aralarında bulunduğu acil durum ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. Japonya açıklarında 6 büyüklüğünde deprem
  2. İran: Halkımıza ve liderliğimize yönelik herhangi bir tehdit, anında yanıt alacak
  3. Trump: İran ile görüşmeler çok iyi gidiyor
  4. Belçika'da 10 katlı binada yangın: 200’den fazla kişi tahliye edildi
  5. NASA Ay'da üs kurmaya hazırlanıyor
  6. Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı İrlanda'ya geçti
  7. İspanya'da otobüs kazası: 46 yaralı
  8. Mısır, IMF'den 1,64 milyar dolar almak için ön anlaşmaya vardı
  9. NASA: Venezuela’da 58 bin 870 bina depremden etkilendi
  10. Bulgaristan, ABD'ye ait askeri uçakların ülkeden ayrıldığını duyurdu

© Copyright 2026

DHA