Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MBD Travel LLC yetkililerinden Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan'a ziyaret

Turizm şirketi MBD Travel LLC yetkilileri, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan'ı makamında ziyaret ederek Türkiye ve Dubai arasındaki turizm ilişkilerini ele aldı. Ziyarette, Türk vatandaşlarının Dubai'ye gerçekleştirdiği seyahatlerde karşılaştığı sorunlar ve turistik vize hizmetlerinin alım kolaylığı gibi önemli konular masaya yatırıldı. Görüşmelerde, devlet ve özel sektör işbirliğinin önemi vurgulanarak, 2024-2025 tatil sezonunda Türk tatilcilerin Dubai'de kusursuz bir deneyim yaşamaları için doğrudan devletle koordinasyon sağlandığı belirtildi.

ABONE OL
DUBAİ, (DHA) -

MBD Travel LLC'nin temsilcisi Sema Demir Toktaş, yaptığı açıklamada, “BAE ile Türkiye arasındaki direkt uçuş sayısının artmasıyla birlikte, özellikle Başkonsolosluk seviyesinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, Türk tatilcilerin güvenli ve sorunsuz bir seyahat deneyimi yaşamaları için büyük önem taşıyor. MBD Travel olarak, bu süreçte devletimizle sıkı bir işbirliği içinde çalışarak, Türk turistlerin Dubai'de kendilerini güvende hissetmelerini sağlamayı önceliklerimiz arasına aldık" dedi.

 Toktaş, Türkiye'den Dubai'ye seyahat eden vatandaşlara turistik vize hizmetleri sunarak Türk tatilcilerin rahat ve güvenli bir tatil deneyimi yaşamalarını sağlamak adına hizmet vermeyi sürdürdüklerini ifade etti.

Diğer Haberler

  1. BM Genel Sekreteri Guterres'ten 'Golan Tepeleri' açıklaması: Suriye'nindir ve elinden alınamaz
  2. Suriye Cumhurbaşkanı Şara, BM Genel Sekreteri Guterres ile bir araya geldi
  3. Suriye'de iki yolcu otobüsü çarpıştı: 35 ölü, 30 yaralı
  4. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 4 bin 330'a yükseldi
  5. Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin 546'ya yükseldi
  6. Netanyahu, Trump ile görüşmek üzere Washington'a gidecek
  7. Trump'tan 2028 sinyali: Dördüncü kez başkanlığa aday olacağını duyurdu
  8. Trump'tan İran açıklaması: Büyük çaplı saldırılar konusunda henüz karar verilmedi
  9. İrlanda'da araçta bomba ele geçirildi: 2 gözaltı
  10. Ürdün: İran'dan atılan füze ve İHA’lar engellendi

© Copyright 2026

DHA