Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Melania Trump'tan Putin'e mektup

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump’ın, Rusya tarafından Ukrayna’dan kaçırılan çocuklarla ilgili Putin’e bir mektup kaleme aldığı açıklandı.

ABONE OL
ABD, (DHA) -

Amerikan basını, Başkan Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın Rus lider Vladimir Putin'e ‘Barış mektubu’ kaleme aldığını yazdı. Trump’ın, First Lady'nin mektubunu görüşme öncesi Putin'e ilettiği belirtildi. Rus liderin, Melania Trump'ın mektubunu Washington ve Moskova heyetlerinin önünde okuduğu kaydedildi.

Amerikan basınında yer alan mektupta, Melania Trump'ın sözlerine "Sayın Başkan Putin" diyerek başladığı görüldü. Çocukları ve dünyanın dört bir yanındaki gelecek nesilleri koruma zamanının geldiğini söyleyen First Lady, "Her neslin çocukları hayata coğrafya, hükümet veya ideolojinin ötesinde bir masumiyetle başlar" ifadelerini kullandı.

Melania Turmp, Putin'e mektubunda çocukları korumakla insanlığın kendisine hizmet etmiş olacağını vurgulayarak, sözlerini "Sayın Putin, bu vizyonu bugün sadece bir kalem darbesiyle hayata geçirebilecek konumdasınız. Zamanı geldi" diyerek noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Endonezya'da uçağa silahlı saldırı: 2 ölü
  2. Ukrayna'dan Avrupa Parlamentosu'na 90 milyar avroluk kredi teşekkürü
  3. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Fas'ta
  4. Rusya'da okulda silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı
  5. Tayland'da okulda silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Heybet, Riyad'da 3'üncü Dünya Savunma Gösterisi'ne katıldı
  7. Avrupa Parlamentosu'ndan Ukrayna'ya 90 milyar avroluk krediye onay
  8. Lavrov'dan ‘New START’ açıklaması: ABD yapıcı bir yaklaşım sergilerse yeni bir anlaşma mümkün
  9. Bakan Fidan, UNCTAD Genel Sekreteri Grynspan'ı kabul etti
  10. Zelenskiy: Rus ordusu savaşa devam etmeye hazırlanıyor

© Copyright 2026

DHA