Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Netanyahu: İran'a yönelik saldırılarımız henüz sona ermedi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik operasyonların sona ermediğini belirterek, “Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

ABONE OL
İSRAİL, (DHA)

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yayımladığı video mesajında İran ve Lübnan'a karşı saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Netanyahu, “İran'a yönelik saldırılarımız henüz sona ermedi. Yapacak daha çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

Geçen yıl ve 28 Şubat’ta düzenledikleri iki saldırı olmasaydı İran’ın ‘çoktan nükleer silaha sahip olacağını’ öne süren Netanyahu, sağlanan geçici ateşkes için talebin Tahran yönetiminden geldiğini iddia etti.

Netanyahu, Lübnan'la başlatılacağı duyurulan doğrudan müzakerelerle ilgili ise “Gösterdiğimiz güç sayesinde Lübnan, geçen ay doğrudan barış görüşmelerine başlamak için birkaç kez girişimde bulundu. Doğrudan müzakereleri iki şartla onayladım. Bunlar, Hizbullah'ın silahsızlandırılması ve nesiller boyu sürecek gerçek bir barış anlaşması” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İran: Hürmüz Boğazı'nda ABD ablukası kalkıyor
  2. Laos'ta mağarada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
  3. İsrail mahkemesi, Netanyahu’nun talebini kabul etti
  4. Macaristan Ulusal Meclisi, ülkenin UCM'den ayrılma sürecinin iptalini onayladı
  5. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman vatandaşlarla bayramlaştı
  6. İran: Düşmanlar ülkeyi bölme hedefi için ‘yumuşak savaşa’ yöneldi
  7. Pezeşkiyan: Düşman ekonomiyi zedelemeye çalışıyor
  8. Çin: Küba’nın ulusal egemenliğini koruma çabalarını destekleyeceğiz
  9. İspanya'da iktidar partisinin genel merkezine polis baskını
  10. İran'dan 'Hürmüz Boğazı' açıklaması

© Copyright 2026

DHA