Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

New York-Paris uçuşuna kaçak olarak binen yolcu suçlu bulundu

New York’tan Paris’e bilet almadan kaçak olarak uçan 57 yaşındaki Rus asıllı ABD vatandaşı Svetlana Dali, federal mahkemede suçlu bulundu.

ABONE OL
ABD, (DHA) -

 

ABD'nin New York şehrindeki John F. Kennedy Havalimanı’ndan (JFK) Paris’teki Charles de Gaulle Havalimanı’na bilet almadan kaçak olarak uçan Rus asıllı ABD vatandaşı Svetlana Dali, Brooklyn’deki federal mahkemede yapılan duruşmanın ardından suçlu bulundu. Dali, geçen yıl kasım ayında New York’tan Paris’e gidecek bir uçağa, güvenlik kontrollerini ve hava yolu görevlilerini atlatarak binmiş ve uçakta yakalanmıştı.

Mahkeme jürisi, salı günü başlayan ve dün sonuçlanan dava sürecinde Svetlana Dali’nin ‘kaçak yolcu’ suçlamasından suçlu olduğuna karar verdi. Dali’nin cezai yönergelere göre 6 aya kadar hapis cezası alabileceği ancak jürinin henüz bir ceza tarihi belirlemediği bildirildi.

Svetlana Dali’nin bu olaydan önce de iki farklı havalimanında benzer güvenlik ihlalleri yaptığı kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. Louvre Müzesi, grev nedeniyle kapandı
  2. ABD'li yönetmen ve eşi, evlerinde ölü bulundu
  3. Avustralya’da plajdaki saldırının ardından silah yasaları sıkılaştırılacak
  4. Kolombiya’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 17 ölü, 20 yaralı
  5. Şili'de devlet başkanlığı seçimini Jose Antonio Kast kazandı
  6. ABD’de üniversitedeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı
  7. Avustralya'da plajdaki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi
  8. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Almanya’da
  9. İsrail'den Lübnan'ın güneyine İHA saldırısı: 2 ölü
  10. Hamas: İsrail, ateşkesi kasten baltalamaya ve sabote etmeye çalışıyor

© Copyright 2025

DHA