Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

New York’ta araçta patlama: 7 itfaiyeci yaralandı

ABD’nin New York kentinde bir otomobilin alev almasının ardından meydana gelen patlama sonucu 7 itfaiyecinin yaralandığı bildirildi.

ABONE OL
ABD, (DHA)

New York İtfaiye Departmanı (FDNY), kentin Bronx bölgesinde bir aracın yandığını ve ekiplerin ihbar üzerine olay yerine gittiğini açıkladı. Açıklamada, itfaiyecilerin olay yerine vardıklarında çok sayıda araba ve yanan çöp yığınlarıyla karşılaştıkları kaydedildi. FDNY Departman Şefi John Esposito, "Patlamada 7 itfaiyeci yaralandı, 5’inin ellerinde ve yüzlerinde yanıklar oluştu. Yanıklar ciddi olarak değerlendiriliyor ancak hayati tehlike oluşturmuyor. Acil servisimizin hızlı müdahalesiyle hastaneye kaldırıldılar ve burada yoğun bakıma alındılar” ifadelerini kullandı.

Yetkililer, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini ve patlamanın yakıt sistemindeki bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.



Diğer Haberler

  1. Trump: İran bizimle müzakere ediyor çünkü saldırmamızı istemiyorlar
  2. KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman: Masada sözümü söylemeye devam edeceğim
  3. Ukrayna ve Rusya arasında 314 kişilik esir takası anlaşması
  4. Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile Fransa Dışişleri Bakanı Barrot görüştü
  5. İspanya Başbakanı Sanchez: Batı'nın göçmenlere ihtiyacı var
  6. Rusya: Ukrayna barış anlaşmasında ilerleme sağlandı
  7. Zelenskiy: Önceliğimiz Rusya-Ukrayna Savaşı'na son vermek
  8. Rusya: New START'ın tarafları, artık yükümlülüklere bağlı olmayacak
  9. Arjantin ile ABD arasında 'kritik mineraller' anlaşması imzalandı Arjantin ile ABD arasında 'kritik mineraller' anlaşması imzalandı
  10. İsrail Başbakanı Netanyahu'dan güvenlik kabinesini toplama kararı

© Copyright 2026

DHA