Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Oyuncu Simon Fisher-Becker hayatını kaybetti

‘Doctor Who’ dizisi ve ‘Harry Potter’ film serisindeki rolleriyle tanınan Simon Fisher-Becker, 63 yaşında hayatını kaybetti.

ABONE OL
ABD, (DHA)

Simon Fisher-Becker'in menajeri Kim Barry, oyuncunun dün vefat ettiğini duyurdu. ‘Doctor Who’ dizisindeki galaksiler arası karaborsacı ‘Dorium Maldovar’ ve ‘Puppy Love’ dizisindeki ‘Tony Fazackerley’ karakterleriyle tanınan Simon Fisher-Becker, ayrıca ‘Harry Potter ve Felsefe Taşı’ filmindeki ‘Şişman Keşiş’ rolüyle de bilinyordu. Fisher-Becker'in menajeri Kim Barry açıklamasında, “Bugün sadece bir müşterimi değil, 15 yıllık yakın bir dostumu kaybettim. ‘Dorium Maldovar’ rolü teklif edildiğinde yaptığımız telefon görüşmesini hiç unutmayacağım” dedi.

Barry, ayrıca Fisher-Becker’ın yeteneklerine de değinerek, “Ona çok şey borçluyum, nazik, kibar ve herkesle ilgilenen bir insandı. Eşi Tony'ye, ailesine ve tüm hayranlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fisher-Becker'ın eşi Tony de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirerek, “Hesabı bir süre açık tutacağım ama yeni paylaşımlar yapıp yapmayacağımdan emin değilim” açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler

  1. Küba'da zorunlu elektrik kesintisi uygulanacak
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Astana Alem AI Yapay Zeka Merkezi'ni ziyaret etti
  3. Cemil Çiçek’ten KKTC'ye ziyaret
  4. ABD'deki İsrail-Lübnan 3’üncü tur görüşmeleri başladı
  5. Bakan Bolat: Kazakistan ile ticaret hacmimizi 15 milyar dolar hedefine ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz
  6. İngiltere Sağlık Bakanı Streeting istifa etti
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazakistan ile ticaret hacmimiz 10 milyar dolara yaklaştı
  8. Çin Devlet Başkanı Şi: İki ülke rakip değil, ortak olmalı
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorumluluk almaktan kaçınmıyoruz
  10. Bakan Kurum, Çin’de Türkiye’nin COP31 vizyonunu anlattı

© Copyright 2026

DHA