Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Özgür Özel, KKTC’de

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KKTC’de Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Sıla Usar İncirli’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

ABONE OL
Emir Abdurrahman BULUT / KKTC, (DHA) -

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın özel davetlisi olarak gittiği Lefkoşa’da Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanlığı’na seçilen Sıla Usar İncirli’ye tebrik ziyaretinde bulundu. CTP’nin Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen İncirli’yi tebrik eden Özel, CTP’nin 55’inci kuruluş yıl dönümünü de kutladı. İncirli de aynı tarihlerde CHP Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel’e başarı dileklerini iletti.

Görüşmede iki parti arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, bölgesel gelişmeler ve ortak siyasi perspektifler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca karşılıklı dayanışma ve iş birliğinin önemi de vurgulandı.

 

CTP heyetinde, İncirli’ye Genel Sekreter Mehmet Kale Kişi, MYK üyeleri Ürün Solyalı, Fazilet Özdenefe ve Feriha Tel eşlik etti.

CHP heyetinde ise Parti Meclisi Üyesi Necati Yağcı, CHP KKTC Temsilcisi Mustafa Yürükçü ve Dış İlişkiler Uzmanı Enver Ömür Polat yer aldı.

 

KKTC CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN, ÖZEL'İ KABUL ETTİ

KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. Erhürman, Özel ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Özel görüşmenin ardından, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni yıl konserine katıldı.

Diğer Haberler

  1. Çin’in üç konteyner gemisi Hürmüz Boğazı’ndan geçti
  2. Çin'de tünel inşaatında patlama: 4 ölü, 9 yaralı
  3. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1247'ye yükseldi
  4. Hisarcıklıoğlu’na ‘Kosova Cumhurbaşkanlığı Liyakat Madalyası’
  5. Venezuela'daki ABD Büyükelçiliği 7 yıl sonra yeniden açıldı
  6. İran, Hürmüz Boğazı'ndan geçişleri ücretlendiriyor
  7. Suudi Arabistan: 10 İHA imha edildi
  8. İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Operasyonlarımız düşman saldırganlara yönelik
  9. ABD Dışişleri Bakanı Rubio: Hürmüz Boğazı savaşın ardından açılacak
  10. Beyaz Saray: İran anlaşmaya daha istekli

© Copyright 2026

DHA