Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ozzy Osbourne sahnelere veda etti

Ozzy Osbourne, 20 yıl aradan sonra orijinal ‘Black Sabbath’ kadrosuyla son kez sahneye çıktı.

ABONE OL
BİRLEŞK KRALLIK, (DHA) -

Ozzy Osbourne ve ‘Black Sabbath’ son kez aynı sahnede buluştu. 40 binden fazla müzikseverin bir araya geldiği ‘Back to The Beginning’ adlı konserde Metallica, Guns N' Roses, Slayer, Pantera, Gojira, Alice in Chains, Lamb of God, Halestorm ve Steven Tyler da performans sergiledi.

Parkinson hastalığıyla mücadele eden 76 yaşındaki Ozzy Osbourne, siyah bir tahtta oturarak şarkı söyledi. Sanatçı, Birmingham'da gerçekleşen konserde “Nasıl hissettiğimi bilemezsiniz. Kalpten teşekkür ederim” dedi.

20 yıl sonra ilk kez orijinal ‘Black Sabbath’ kadrosuyla sahneye çıkan Osbourne’a grubundaki arkadaşları Tony Iommi, Geezer Butler ve Bill Ward eşlik etti.

‘Heavy Metal Live Aid’ adı verilen gösteriden elde edilen gelirin hayır kurumlarına bağışlanacağı açıklandı.

Diğer Haberler

  1. El Salvador'da 'Türkiye Parkı' açıldı
  2. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
  3. Pezeşkiyan'dan Körfez ülkelerine mesaj: Düşmanlarımızın savaşı topraklarınızdan yürütmesine izin vermeyin
  4. Bakan Kurum, New York'ta gerçekleştirdiği temaslarını değerlendirdi
  5. Yemen'deki Husiler, İsrail'e füze fırlattı
  6. Trump: NATO bizim yanımızda değilse, biz neden onların yanında olalım ki?
  7. Arakçi: İran, İsrail'in işlediği suçların bedelini ağır bir şekilde ödetecek
  8. Trump: İran'la müzakereler sürüyor
  9. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1142'ye yükseldi
  10. İran: Bölgedeki üslerinde askerlerini koruyamayan ABD, onları topraklarımızda nasıl koruyabilir?

© Copyright 2026

DHA