Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Peskov: Rusya, Suriye yönetimiyle diyaloğa devam edecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye yönetimiyle diyalog kurulması ve sürdürülmesinden yana olduklarını belirterek, "Buna ilgi duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
RUSYA, (DHA)

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'nın Suriye'deki yeni yönetimle diyaloğu sürdüreceklerini belirtti. Peskov, Rus heyetinin, Esad rejiminin devrilmesinin ardından ilk kez Suriye'ye ziyaret gerçekleştirmesiyle ilgili olarak,"Bu önemli bir temas. Çünkü Suriye yönetimiyle kalıcı diyalog kurmak ve sürdürmek lazım. Buna ilgi duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Peskov, ABD'li gazeteci Tucker Carlson'un eski ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i öldürmeye çalıştığı yönündeki iddialarını da değerlendirdi.

Peskov, "Carlson'un bunu söylerken ne demek istediğini tam olarak anlamıyoruz. Herhangi bir kanıt sunmadı, bu yüzden ne söylediği hakkında yorum yapamam çünkü ne demek istediği belli değil" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Peskov: Putin'in talimatıyla Rusya ve ABD'li temsilciler arasında görüşme yapıldı
  2. Mısır'da 5 katlı bina çöktü: 8 ölü
  3. Suriye'de bir camide patlama: 8 ölü, 18 yaralı
  4. Japonya’da bıçaklı saldırı: 14 yaralı
  5. Eski Güney Kore Devlet Başkanı Yoon için 10 yıl hapis istendi
  6. Zelenskiy: Trump ile yakın gelecekte bir toplantı yapılması konusunda anlaştık
  7. Ganalı Ebo Nuh: Tanrı tufanı gelecek yıla erteledi
  8. California’da fırtına ve sel nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti
  9. Suriye yeni para birimini piyasaya sürüyor
  10. Çin, 17’nci grup alçak Dünya yörüngesi uydularını uzaya gönderdi

© Copyright 2025

DHA