Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Podolyak: Rusya tarafından 120’den fazla füze atıldı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin danışmanı Mihaylo Podolyak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya tarafından 120’den fazla füze atıldığını duyurdu.

ABONE OL
UKRAYNA, (DHA)-

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin danışmanı Podolyak, “Kritik altyapıyı yok etmek ve toplu halde sivilleri öldürmek için Rusya tarafından Ukrayna üzerine 120’den fazla füze atıldı” dedi. Podolyak, paylaşımının devamında Rusya’nın ‘barış müzakeresi’ kapsamında yaptığı açıklamaları alaycı bir dille eleştirdi. Podolyak, “Barışçıl bir çözüm, Rusya Federasyonu için güvenlik garantileri hakkında daha fazla teklif bekliyoruz” dedi.

UKRAYNALI VALİLERDEN AÇIKLAMALAR

Öte yandan Ukrayna’nın Odessa ve Kiev kentlerinin valilerinden füze saldırılarına ilişkin açıklamalar geldi. Kiev Valisi Oleksiy Kuleba, hava saldırısı sirenlerinin çaldığını, hava savunma sistemlerinin çalıştığını duyurdu. Odessa Valisi Maksim Marchenko ise 21 füzenini hava savunma sistemlerince etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Diğer Haberler

  1. Afrika'daki Ebola salgınında can kaybı 1000'i aştı
  2. İran'dan ABD'ye 'nükleer tesis' tepkisi: Saldırganlık için uydurulmuş bir bahane
  3. KKTC’de aşırı sıcaklar nedeniyle güneş altında çalışma yasaklandı
  4. Trump: Hürmüz Boğazı'nda ateş açılırsa köprüleri ve santralleri vuracağız
  5. İran: ABD'nin 27 Haziran'dan itibaren düzenlediği saldırılarda 53 kişi hayatını kaybetti
  6. İran: ABD, Lark Adası’na saldırı düzenledi
  7. Hollanda'da iki tramvay çarpıştı: 15 yaralı
  8. Ukrayna, Rusya'nın lojistik merkezlerini ve 5 gemisini vurdu
  9. New York Belediye Başkanı Mamdani'den ABD hükümetine Netanyahu çağrısı
  10. Japonya'da ahşap evde yangın: 4 ölü

© Copyright 2026

DHA